BG plaćanje svim karticama prilikom dostave!

Širom Srbije plaćanje čekovima pouzećem!  

Midea MSMTAU-12HRFN8-QRD6GW(Silver) 12000 BTU Full DC inverter

Midea MSMTAU-12HRFN8-QRD6GW(Silver) 12000 BTU Full DC inverter
Šifra artikla: 84280
MPC: 68.106 din. Cena sa PDV-om64.900 din. Popust: 3.206 din.
Količina
contact us
  • Opis
  • Tehnička dokumentacija
  • Komentari

Midea Ultimate Comfort obezbeđuje najkomfornije iskustvo hlađenja do sada, ali i elegantan dizajn inspirisan oblinama slova S - kombinujući tehnologiju i lepotu življenja. 

Daljinski upravljač izuzetnog i ergonomskog dizajna sa jednostavnom i preglednom tastaturom, opremljen je i sa mogućnošću podešavanja temperature u koracima od 0.5C zbog preciznog podešavanja temperature i maksimalan komfor.

Midea klima uređaj sa inverterom koristi tehnologiju starta na visokoj frekvenciji, u cilju obezbeđivanja snažnog talasa hladnog vazduha za jako kratko vreme, odnosno brzog rashlađivanja vaših prostorija.

Optimizovanim dizajnom otvora za izduvavanje vazduha sa povećanim uglom postiže se optimalan komfor jer se hladan vazduh ravnomerno distribuira po celoj prostoriji.

Koanda krilce usmerava vazduh u režimu hlađenja u pravcu plafona, nakon čega rashlađeni vazduh ravnomerno pada po prostoriji, čime se izbegava direktno duvanje u prisutne pomoću Koanda efekta.

Inovativno dodatno krilce sa vazdušnim raspršivačem sa stotinama rupica, pretvara centralizovanu vazdušnu struju u stotine nežnih struja. Ogrnite se hladnom, svilenom strujom vazduha i relaksirajte se. 

Midea tehnologija zračenja freona hladi električne komponente uređaja 5 puta efikacije od konvencionalnih hladnjaka.

Sistem svostruke zaštite filtracije eleminiše štetne supstance i obezbeđuje vam svež i čist vazduh.

Midea tehnologija pametnih senziora ne samo da prepoznaje temperaturu prostorije, već i stepen vlažnosti vazduha. Putem aplikacije na mobilnom telefonu možete podesiti željenu vlagu vazduha u opsegu od 30-90% vlažnosti.

Brzinu ventilatora možete podesiti putem daljinskog upravljača ili aplikacije na pametnom telefonu u opsegu od 1% - 100%, uživajući u još komfornijem osećaju hlađenja kome doprinosi i precizna kontrola brzine kretanja vazduha.

Tihi rad klime uređaja čiji nivo buke se nižava i do 19.5dB vam omogućava kvalitetan odmor - jedini zvuk koji ćete čuti je zvuk vazduha koji cirkuliše kroz prostoriju.

Uređaj ima ugrađeni senzor svetla kojim prepoznaje količinu svetla u prostoriji. Kada su svetla ugašena, displej će postepeno smanjiti sopstveno osvetljenje, štedeći energiju i dajući vam dodatni komfor u snu.

GA precizno podešavanje frekvencije rada kompresora i motora ventilatora odrđava stabilnu temperaturu u prostoriji, daje dodatni komfor i stvara uštede na računima za struju u isto vreme.

Midea klima uređaji sa inverterom daju mogućnost odabira 3 režima opterećenja i utroška struje: 50%, 75% ili 100% - možete odabrati niži nivo utroška u cilju uštede energije.

Midea klima uređaj opremljen je ECO tehnologijom energetske uštede. Možete uživati u komfornoj raswhladi i u isto vreme značajno smanjiti utrošak energije u periodu od 8 sati.

U aplikaciji na mobilnom telefonu možete koristiti funkciju Kontrola troškova kako bi ste pratili potrošnju energije, zadali kvote i ograničili potrošnju u 8-časovnom periodu tokom noći.

Otvor za vazduh oblikovan kao Arhimedov vijak i snažni propeler ventilatora u radu snižavaju nivo buke koju proizvodi spoljna jedinica klima uređaja. Gornji poklopac sa ojačanjima u obliku slova T obezbeđuju stabilan rade unutrašnjih delova i trajnost nžsistema napajanja. 

Kapacitet (BTU) 12000BTU
Kapacitet hlađenja (kW) 3.52kW
Kapacitet grejanja (kW) 3.81kW
Za površinu do 60m2
Rashladno sredstvo R32 
Energetski razred(hlađenje) A++
Energetski razred (grejanje) A++
Nivo buke (unutrašnja) 29dB(A)
Nivo buke (spoljašna) 42dB(A)
Protok vazduha m3/h
Neto dimenzije (unutrašnja/spoljašna) 805x285x205mm / 770x555x300mm
Neto težina (unutrašnja/spoljašna) 8kg / 25kg
Dodatne funkcije Auto restart, Samodijagnostika
Reklamacioni period 2 godine + 3 godine uz redovan servis godišnje

*Neophodno je da uslugu montaže klime izvrši servis registrovan za tu vrstu delatnosti. Garantni rok klima uređaja može biti produžen do najduže 60 meseci putem redovnih godišnjih servisa čije troškove snosi korisnik. Definisanje uslova produženog garatnog roka vrše korisnik i servis koji na sebe preuzima obaveze davaoce garancije u produženom garantnom roku.

 

 

Ocena:

Srodni proizvodi